Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/kiesgratis/domains/kiesgratis.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/kiesgratis/domains/kiesgratis.nl/public_html/includes/session.inc.php on line 4
Staatsloten winnen? Dat kan via KiesGratis.nl
Staatsloten winnen

Staatsloten winnen

Een staatslot is een van de beste prijzen die je kunt winnen. Eigenlijk maak je kans op een kans op een grote prijs. Maar die prijs is dan wel meteen vele miljoenen euro's. Dat is wel een poging waard toch?

Het mooie is dat je niet veel hoeft te doen om kans te maken op een straatje staatsloten. Je hoeft alleen maar enkele persoonlijke gegevens in te vullen en akkoord te gaan met de voorwaarden.

De grote kleine lettertjes

Om het zo transparant mogelijk te houden, hebben we alvast gekeken naar de voorwaarden waarmee je akkoord gaat. Het enige “addertje” is een éénmalig telefonisch aanbod dat je gaat ontvangen van de Staatsloterij. Dit is een aanbod om mee te spelen, maar het is geheel aan jou dit aanbod aan te nemen of niet.

Terug naar overzicht